DANSK-THAI  FORENING

 

 

 

---------- 0 ----------

 

 

Dansk-Thai Forening - Golfturneringen 2017

 

Den 29. udgave af Dansk-Thai-Forenings golfmatch blev i år afholdt på Gilleleje Golf Klubs skønne bane, hvor 25 spillere deltog. Vejrmæssigt var vi utrolig heldige, når det ses i lyset af vejret i 2017, idet vi havde fantastisk vejr med sol og næsten ingen vind.

Under frokosten blev præmierne overrakt, og vi sagde tak til de gavmilde sponsorer: 

DFDS, Thai Airways, Asia House, Dansk-Thai Forening,  

F.L. Smidth og Arrangøren.

Der var præmier til de 16 bedste scores, nærmest flaget på alle par 3-huller, nærmest hul 4 i 2. slaget samt længste drive for både damer og herrer på hul 10.

Vinder og næste års arrangør blev Nina Lund med flotte 36 points. Nina fik overrakt Lise og Palle Søjborgs Vandrepokal, gavekort fra DFDS samt en kasse med 2 flasker vin fra Asia House.

Kate Svendsen, som var med for første gang, løb med Consuls Cup og fik pokalen overrakt af Carsten Dencker-Nielsen, samt en kasse med 3 flasker vin også fra Asia House.

Til frokosten havde vi fornøjelsen af at have besøg af Foreningens nye formand Hans Siegfredsen, fhv. formand Svend Drachmann, Peter og Marianne Sontidech, samt Susi Riise-Knudsen.

Til slut samlede Foreningens formand ind til fordel for Sataban Saeng Sawang.

Vi glæder os alle til at besøge Gilleleje igen til næste år.

Fortsat god golfsæson.

 

Martin Lund

 

---------- 0 ----------

 

 

Golfturneringen 2016

 

Foreningens 28. golfmatch blev arrangeret på Helsingør Golf Klubs smukke bane tirsdag den 16. august. Tak til Palle Søjborg for hjælp med arrangementet i Helsingør efter 2 år i Hornbæk.

De 23 tilmeldte blev, efter en dejlig morgenmads buffet, fordelt på 4 huller til omvendt gunstart hvilket betød at alle kom ind til frokost næsten samtidig.

Fra morgenstunden var der smukt sommervejr. Senere fik vi dog en smule regn på runden, men alt i alt en flot golfdag.

Under frokosten blev præmierne overrakt og vi sagde tak til de gavmilde sponsorer: 

DFDS, Thai Airways, F.L. Schmidt, Asia House og Lise Søjborg

Der var præmier til de 6 bedste scores, nærmest pinden på 4 par 3-huller for både damer og herrer samt mange klappepræmier.

Vinder og næste års arrangør blev Martin Lund med flotte 36 points. Martin fik overrakt Lise og Palle Søjborgs Vandrepokal, en fin golfvest fra FLS og 3 flasker vin idet Martin lod 1. præmien (gavekort fra DFDS til Oslo minicruise for 2 personer) gå videre til Dorte Larsson for 2. pladsen.

Dorte Larsson vandt også Consuls Cup og fik pokalen overrakt af Thailands Ambassadør Khun Vimon Kidchop.

Nærmest pinden for damer på hul 4, 11 og 13 blev Marian Kristensen og på hul 17 Nina Lund. For herrer på hul 4 blev det Michael Lund, hul 11 og 13 Martin Lund og hul 17 Palle Søjborg.

Til frokosten havde vi fornøjelsen af at have besøg af Thailands ambassadør H.E. Vimon Kidshop, Svend Drachmann og Susi Riise-Knudsen.

Til slut samlede Foreningens formand ind til fordel for Sataban Saeng Sawang.

Nu glæder vi os til at besøge Gillelejes dejlige bane næste år.

 

Preben Kristensen

 

---------- 0 ----------

 

 

 

Referater fra vore tidligere Golf arrangementer

se "Billeder fra arrangementer" i menuen i venstre side!

 

__________________________________________________________

 

 

Golfturneringen 2015

 

Desværre kunne vi ikke afvikle dette års turnering på Helsingørs dejlige golfbane, som Preben Kristensen ellers havde lovet i sidste års resultat opgørelse, men igen på Hornbæk Golf Klub's dejlige bane.

Tirsdag den 11. August var der 28 tilmeldte, desværre måtte 2 melde fra pga skader og 1 faldt fra pga regnen.

Under mogenmaden begyndte det desværre at øse ned. Så hvad gør vi nu. Med lidt tålmodighed og frem med regntøjet, kom vi dog lidt forsinket igang med spillet, som også i år blev afviklet med en omvendt gunstart, således at vi kom næsten samlet ind til frokosten.

Efter et par huller med lidt regn blev det perfekt golfvejr med mange scores over 30. Vinder og næste års arrangør blev Preben Kristensen med 39 point.

Til frokosten havde vi fornøjelsen af at have besøg af Thailands ambassadør H.E. Vimon Kidshop, Svend Drachmann, Susi Riise-Knudsen, Lise Søjborg, Carsten Dencker Nielsen og Vibeke Lund.

Under frokosten blev præmierne overrakt vinderne og vi skylder en stor tak til de gavmilde sponsorer: 

DFDS, ECCO, Thai Airways, F.L. Schmidt, Danske Bank, Helsingør, Asia House, Dansk-Thai Forening og Palle Søjborg

Det flotte præmiebord udløste præmier til de 6 bedste scores, nærmest pinden på hul 4, 6, 14 og 17 og nærmest pinden i 2. slaget på hul 16.

Khun Vimon havde sponsoreret en booby price som hun selv overrakte til den næstsidste spiller.

Sideløbende afviklede vi en yellow ball match som blev vundet af holdet: Erik Larsson, Peter Sontidech, Mikael Lund og Erik Bøgh Christensen med 33 point.

Vinderen af matchen fik overrakt Søjborg pokalen sammen med et gavekort fra DFDS til Oslo ruten for 2 personer og 2 flasker Asia House vin.

Consuls cup blev vundet af Birgit Dyrlund med 29, det samme som Palle Søjborg, men Birgit var bedst på de sidste 9 huller. 

Vi siger tillykke til begge vindere.

Til slut samlede Foreningens formand ind til fordel for Sataban Saeng Sawang.

Mange tak for et flot fremmøde til en herlig golfdag. Nu bliver det spændende hvor turneringen næste år bliver afholdt, idet vi har talt om at prøve både Gilleleje og/eller Helsingør hvis vi kan få en fornuftig pris med omvendt gunstart.

 

Palle Søjborg

 

---------- 0 ----------

 

 

Golfturneringen 2014

 

Tirsdag den 12. August mødte et rekord stort antal på 31 golfers op til Foreningens 26. golfmatch på Hornbæk Golf Klubs smukke bane. Efter morgenkaffen i restauranten blev de forventningsfulde spillere fordelt på 5 huller til omvendt gunstart hvilket betød at alle kom ind til frokost næsten samtidig.

Vi fik desværre lidt regn på de første huller men det klarede op og det meste af runden foregik i pænt vejr hvilket resulterede i mange scores over 30 point. Vinder og arrangør af næste års match blev Palle Søjborg med 36 point.

Til frokosten havde vi fornøjelsen af at have besøg af Thailands ambassadør H.E. Vimon Kidchop, Svend Drachmann og Susi Riise-Knudsen.

Under frokosten blev præmierne overrakt de dygtige vindere og vi skylder en stor tak til de gavmilde sponsorer: 

DFDS, Thai Airways, ØK, F.L. Schmidt, Hornbæk GK,
samt Dansk-Thai Forening.

Det flotte præmiebord udløste præmier til de 9 bedste scores, nærmest pinden på hul 4 og 14, længste drive både for herrer og damer på hul 12 samt mange klappepræmier.

Vinder af matchen Palle Søjborg fik overrakt Lise og Palle Søjborgs Vandrepokal af Ambassadør Khun Vimon Kidchop sammen med et flot gavekort fra DFDS til Oslo ruten for 2 personer.

Palle vandt også Consuls Cup for 2. år i træk og fik pokalen overrakt af Carsten Dencker Nielsen.  Vi siger tillykke med The Double !

Længste drive blev vundet af hhv Kanta Suksri og Jørgen Kristensen (gæst).

Nærmest pinden på hul 4 blev Flemming Sonne og på hul 14 Preben Kristensen.

Til slut samlede Foreningens formand ind til fordel for Satabang Saeng Sawang.

Mange tak for et meget flot fremmøde til en herlig dag. Nu glæder os vi til at besøge Helsingørs dejlige bane næste år.

 

Marian & Preben Kristensen

 

---------- 0 ----------

 

 

Golfturneringen 2013

  

Onsdag den 14. August startede med det smukkest tænkelige sensommervejr over Asserbo Golfklubs bane, hvor Foreningens golfaktive medlemmer mødtes i den årle morgen til den 25. golfmatch i Dansk-Thai Forenings regi.

Vi havde denne gang den glæde, at Thailands ambassadør H.E. Vimol Kidchop deltog i turneringen som vores gæst. Rammerne var hermed sat for en ny god golfoplevelse.

 

Desværre var der indløbet nogle afbud fra ellers trofaste deltagere til golfturneringen, men de 24 spillende deltagere fik en flot golfoplevelse i det kuperede terræn. Det gode vejr holdt hele runden for de første bolde, medens de sidste bolde blev udsat for så kraftigt et regnvejr, at de måtte afbryde spillet på de sidste huller.

I alt 7 spillere opnåede at score 29 point eller mere. Matchen blev suverænt vundet med 37 point af Marian Kristensen fra Hornbæk Golfklub, som hermed også får æren af at arrangere næste års match.

 

Foreningens formand og kasserer sluttede sig til golfspillerne, da frokosten blev serveret i klubhuset med efterfølgende præmieoverrækkelse.

 

Sponsorerne for dagens arrangement var:

 

EAC/ØK, FLSmidth, Ecco, Thai Airways, DFDS,

Asserbo Golf Club samt Dansk-Thai Forening

 

Vi skylder sponsorerne en stor tak for deres bidrag, som dels sikrer at arrangementet kan afholdes for en rimelig deltagerpris, dels sikrer et præmiebord, der var så flot at de 8 bedste scores kunne præmieres, og herudover var der præmier for nærmest hullet på hullerne 7 og 11, samt længste drive for henholdsvis damer og herrer på hul 9.

 

 

Med 37 point blev Marian Kristensen vinder af turneringen og fik overrakt Lise og Palle Søjborgs Vandrepokal, udover et par Ecco sko og en vinpræmie.

 

Consuls Cup, der i propositionerne kræver, at man er fyldt 70 år, blev vundet af Palle Søjborg, med 31 point. Carsten Dencker Nielsen, som er en af de 3 konsuler, der oprindelig udsatte denne pokal, overrakte pokalen til Palle.

 

Vinderne af længste drive blev Kanta Suksri og Martin Lund for henholdsvis damerne og herrerne.

 

Nærmest 7. hul kom Nina Lund og for 11. hul blev det Marian Kristensen.

 

Til slut motiverede Svend Drachmann en indsamling til fordel for Sataban Saeng Sawang, og kassen gik rundt med et godt resultat.

 

Tak til alle deltagerne for jeres bidrag til en god dag. Vi ses til næste år i Hornbæk.

 

Leif Kirk

 

__________________________________________________________

 

 

GOLF 2011

 

Man tror ikke det kan være sandt, men tirsdag d. 16. august 2011 spillede 27

deltagere i Dansk-Thai-Forenings 23. golfturnering i strålende solskin efter

dagevis af både silende og styrtende regn på Furesø Golfklubs skønne bane,

der efter rigelig vanding fra oven var i super stand.

 

Selvom forholdene på det nærmeste var perfekte, kneb det gevaldigt at presse

gennemsnits scoren op. Det lykkedes dog for 5 spillere, at passere 30 points

mærket, og matchen blev vundet på 34 points af Leif Kirk fra Asserbo

Golfklub, som samtidig bliver arrangør af matchen næste år.

 

Ved den efterfølgende frokost gik det løs med uddeling af priser fra det

nærmest overdådige præmiebord, og Leif – der vandt Lise og Palle Søjborgs

Vandrepokal – er netop for nogle uger siden fyldt 70 år, så han kunne også

hjemtage Consuls’ Cup, der i propositionerne kræver, at man er over denne

alder.

 

Sponsorerne af dette herlige arrangement var:

 

Thai Airways, DFDS, ØK/EAC og Dansk-Thai-Forening

 

som vi skylder stor tak.

 

Også tak til alle deltagere – der var kun et afbud pga. sygdom – og så glæder

vi os allerede til vi ses igen næste år på Asserbo Golfklubs udfordrende bane.

 

                                                Mogens Kamstrup

 

 

__________________________________________________________

 

Golf  2010 

 

Vi spillede Dansk-Thai Forenings 22. golfturnering den 23. august 2010 på Helsingør Golf Clubs smukke parkbane, som var supertrimmet i dagens anledning.

 

Der var 22 deltagere idet 3 havde måttet melde afbud weekenden før. Vejret var perfekt golfvejr, ikke for megen blæst og sol ind imellem. Regnen startede heldigvis først efter at sidste hold var kommet ind.

 

Scores var også denne gang ikke specielt høje, men alle nød det hyggelige samvær og ikke mindst den gode frokost, der efterfulgte turneringen.

 

Vinderen af Lise og Palle Søjborg’s vandrepokal blev Mogens Kamstrup med 33 point, han slog Palle Søjborg der også fik 33 point, men Mogens var bedst på de sidste 9 huller.  Mogens er også gammel nok til at løbe med Consuls Cup.

 

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke sponsorerne:

 

ØK/EAC, Thai Airways, Ecco, DFDS, Dansk-Thai Forening

og Carsten Dencker Nielsen

 

for det flotte præmiebord.

 

Tak for det flotte fremmøde trods sygdom m.m., både til de gamle og nye spillere og på gensyn til næste år, og fortsat god golfsæson.

 

Mange hilsner

 

Palle Søjborg

 

 

__________________________________________________________

 

GOLF 2009

 

 

Vi spillede Dansk-Thai Forenings 21. golfmatch mandag d. 25. august 2009. Atter i år på Gillelejes smukke bane, hvor 24 spillere deltog. Vejret viste sig fra sin bedste side, hverken for koldt eller for varmt, og ingen regn.


Scores var ikke specielt høje, men alle nød det hyggelige samvær og ikke mindst den gode frokost, der efterfulgte turneringen.

 

Vinderen af de to matchpræmier, Palle og Lise Søjborgs vandrepokal og Consuls Cup blev Palle Søjborg.

 

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke sponsorerne:

 

Thai Airways - ECCO - DFDS - Gosh Cosmetics -

Dansk-Thai Forening - Carsten Dencker Nielsen -

Fugl-Svendsen og Lundfamily

 

for det overdådige præmiebord.

 

Tak for det flotte fremmøde, både til de gamle og nye spillere og så på gensyn til næste år, og fortsat god golfsæson.

 

Mange hilsener

 

Tove Hage

 

 

__________________________________________________________

 

 

GOLF 2008

 

Den 20. udgave af Dansk-Thai golfmatchen blev på ny afviklet på Gilleleje’s skønne bane, søndag den 25. august 2008, hvor 20 spillere deltog. Vejrmæssigt var vi vanen tro utrolig heldige, idet regn og blæst udeblev.

 

Scores var ikke høje, hvilket nok skyldtes den tykke og seje rough, samt ikke mindst det kraftige regnvejr, der havde ramt Sjælland om lørdagen.

 

Vinderen af de to matcher, Palle & Lise Søjborg’s vandrepokal og Consul Cup blev: Tove Hage.

 

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke sponsorerne:

 

Thai Airways - ECCO - DFDS - Gosh Cosmetics - 

Dansk-Thai Forening og Tryg Forsikring

 

for det overdådige præmie-bord.

 

Endnu engang tak for det flotte fremmøde, både til de gamle og nye spillere og ikke mindst for den positive tilbagemelding, som jeg fik fra alle.

Det er altid rart som arrangør at få ankendelse for det arbejde, der er lagt til grund for at alle skulle få en god dag. Fortsat god golfsæson.

 

Mange hilsner

 

Martin Lund 

 

 

__________________________________________________________